Direktlänk till inlägg 18 juli 2013

Kaffe kannan gick sönder!

Av Annica Haglund - 18 juli 2013 11:53

Våran kaffe-kanna till bryggaren gick sönder & naturligtvis har vi droppskydd på brygg jä*eln!

Jag funderade en stund på att gå bort till grannen & fråga om jag kunde låna bryggaren för att koka en kanna kaffe!

Men jag tycker detta är för åinsamt & Oscar & Vicke vill jag inte släpa ut i en stekhet bil!

Så jag sket i hela kaffet & tog fram vatten- kokaren för att göra en kopp te, då jag till min förtvivlan insåg att vi bara hade vanilj-te, det är ungarnas favorit, men absolut inte min, jag fick tvinga i mig halva koppen av blasket, Ush vad dåligt det är.

Jag drog fram min ångmopp med inbyggd dammsugare som jag köpte för en månad sedan på Loppisen KÖP på fejan, Så smart grej, jag skulle aldrig kunna vara utan den, det blir så rent!

Vi hade en sylt fläck under bordet efter att vi ätit pannkakor & ett svepande med den så är det puts väck & allt vedbös som man drar in när man kapar & klyver ved åker in!

Jag kör med den varannan dag & moppen varannan dag!


Men nu åter till mitt kaffe som inte fanns, när jag gick där med min ångmopp funderade jag att på något sätt måste det ju gå & det gjorde det!

 

Riktigt smart om ni frågar mig!

Så nu sitter jag här & njuter av en kopp kaffe & två rostade mackor med smör!


Har kikat runt lite på nätet efter något bra till Filip som fyller 3år den 15aug, vi ska bygga två rum på ena utevinden till Elinor & Emil & då ska Filip få deras gamla rum! Och om två år ska vi göra två tum av den stora utvinden, så då får Elinor & Emil flytta igen & Oscar & Victor får ta över de två rummen vi bygger i år! & Filips rum får även vara lite lekrum till de små!

Jag hittade ett fint kök på IKEA som jag funderar på till honom. Samt en massa laga mat grejor, mat har jag tänkt sy & virka själv. 

Tänkte jag skulle få tag på Blixten Maquin tapeter till en fondvägg på hans rum, är det någon som vet var de säljs?

Till Elinor blir det helt vitt med en fondvägg med cerisa blommslingor! & Emil ska ha helt vitt med svarta möbler, efter eget önskemål! Med en björkfondvägg tapeten säljs på Rusta så fin med en massa björk stammar. Mattor virkar jag själv utav barnens egna kläder, så Emils matta blir mest blå/svart & Elinors blir i en salig blandning av färger till och med strumporna har jag klippt trasor av och sytt ihop efter konstens alla regler!

Perfekt pyssel när man sitter ute & klippa trasor.

Men först ska ute vinden röjas, där finns en salig blandning av svunna tider, både gamla köttkvarnar, en gammal mangel, Gunnars alla gamla leksaker.


Nu ska jag försöka koka ett par koppar kaffe & hösa på en termos då mamma snart kommer hit med Elin, Elinor ska stanna hos mormor tills i morgon, hon ska med på bingo i kväll! Emil & Filip chillar framför nickelodien. ;)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annica Haglund - 23 juli 2013 07:01

I torsdags var mamma här & då fick Oscar & Victor smaka på vanilj-glass för första gången, å gud vad mumsigt det var! Victor blev arg då glassen var slut!   Oscar trodde glassen kom ur tummen,så han snuttade hejdlöst & grinade när det inget ko...

Av Annica Haglund - 17 juli 2013 23:32

Ja jag & bilar är ingen bra kombination, alltid händer det något, om man hade kunnat vinna med flest 2;or på besiktningarna hade jag vunnit varje gång! ;) Jag körde ut med min gamla SAAB 95:a (V4) till pappa i dag, för jag har haft luft i kopplinge...

Av Annica Haglund - 16 juli 2013 09:21


Om barnen är ute & badar i poolen så ligger kläderna & handukarna på trappan & när de badat klart så ligger badkläderna & handdukarna pisse-blöta på trappan & de kliver över! Jag sa till dem 78gånger om dagen,att kan ni inte hänga det på trappräcke...

Av Annica Haglund - 15 juli 2013 08:49

I går vaknade jag tidigt & började med Filips hår, Men när jag fått bukt med den mesta färgen i hans hår insåg jag att ej håret kunde sparas han & Emil hade en skum rosa/orange hårfärg som inte såg klok ut. Skulle starta trimmern då pajade min trim...

Av Annica Haglund - 14 juli 2013 00:52

Vicke vaknade med massor av konstiga eksem idag! Vi ringde till sjukvårdsrådgivningen & de ville att vi kom in till akuten med honom, sagt & gjort. Jag & Vicke tog fiestan till NÄL, där Elinor & Emils stora syster (på pappas sida) satt i luckan p...

Ovido - Quiz & Flashcards