Alla inlägg den 27 juni 2013

Av Annica Haglund - 27 juni 2013 11:01

Igår kväll tog jag med mig Elinor, Emil & Filip på bio, vi såg Dumma mig 2, Filip satt som ett ljus med 3D glasögonen på, han såg mest ut som en jätte fluga.     vi trodde han hade somnat, men det hade han inte.

Oscar & Victor sov när vi kom hem. Gunnar hade kokat kaffe, så vi tog var sin kopp & satte oss ute i min gamla Escort & rökade.

När vi kom in gick vi igenom Oscars & Victors kläder som dom ska ha med sig till göteborg.Jag har varit i varenda affär som säljer barnkläder i både vänersborg & trollhättan samt var jag i ullared på midsommar för att få tag på dressar man inte behöver dra över huvudet, Oscar måste ha det stod det i pappren jag fick. Samt på inskrivningsdagen får han inte ha något som innehåller metall, lättare sagt än gjort om man är lite halvkräsen!

Men på Libero-klubben beställde jag Disco-linnen utan knappar, oh thanks heaven! att jag gjorde det.

Nu är ett praktiskt problem löst, men jag måste sy dregglisar för båda mina killar är två små riktiga spyflugor!  Det värsta är att vi har noll koll på inläggningstiden allt imellan 4 & 9 dygn har de sagt, hemma går det åt ca 6 dregglisar på en dag och vi har 18st. Jag måste sy en sluggernest till Vicke-vire med!



Skönt ändå att ha så mycket praktiskt att tänka på så jag slipper ha operationen i huvudet jämt, men det har jag nog ändå.


Jag hoppas att mitt paket från MyKidoo kommer i dag.

Dom har så super fina barnkläder, I LÖV IT!

Jag lägger ut en länk till deras web-shop här: www.mykidoo.se


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards